Szépítkezz velünk!

TAMA Cosmetics

★ 3D szempillák a természetesség jegyében! ★

2016. november 07. - TAMA Cosmetics

3d_szempilla.jpg

 

A 3D, azaz a szálas szempillák kora

 

A gyors, soros pillák időszaka kezd megkopni, helyét átveszi a tartósabb, hosszabb ideig viselhető szálas pillák trendje. Miért?

Azért, mert praktikus (nem kell egy nap viselet után eltávolítani), kényelmes és nem szembetűnő a természetellenessége (hiszen egytől egyig a saját szempilláinkhoz igazítjuk mint méretben mint pedig sűrűségben)

 

 

,,A hazánkban 3D műszempillaként elterjedt módszer eredeti neve szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás - itt egy speciális csipesz segítségével elszeparálunk egyetlen természetes szempillát és arra megfelelően pozicionálva felragasztunk egyetlen műszálat. A lényeg tehát az 1:1 metódus. A volumenizált technika esetében gyakorlatilag ugyanez történik, tehát izolálunk egyetlen saját pillát a többitől, majd itt jön a trükk! Egymozdulatos technikával egyszerre több szálat emelünk le a helyéről és egyszerre ragasztjuk fel, gyakorlatilag egy tincsben" Meséli Király Anita, szempilla stylist majd így folytatja:

,,Az egyetlen, amire érdemes törekedni a műszempillák terén is, az a természetesség. Az eredmény bármely méretválasztás esetén látszódni fog, és gyönyörű tekintetet varázsol. Fontos, hogy ne csak trendi legyen a szempillánk, hanem számunkra megfelelő is. Foglalkozásunkhoz, életkorunkhoz  passzoló, természetes pillaállományunkat kímélő szetteket viseljünk úgy, hogy az ne torzítsa, hanem kiemelje az adottságainkat, hangsúlyt fektetve oda, ahova leginkább szeretnénk."

 

Nézd meg a kedvezményes 3D szálas pilláinkat és a hozzá tartozó kiegészítőket:

 

Kattints a 3D szempillákért!
 

Budaörsi üzletünk novemberben az alábbi szombatokon tart nyitva:

2016. 11. 12.    9 - 13 óráig

2016. 11.  26.    9 - 13 óráig

A bejegyzés trackback címe:

https://tamacosmetics.blog.hu/api/trackback/id/tr4811938979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása