Szépítkezz velünk!

TAMA Cosmetics

✳ 2016 nyári körömlakk trendek

2016. április 12. - TAMA Cosmetics

kotomtrendek.png

Az idei körömdivat nagyon sokoldalú és izgalmas! Olyan formák, stílusok jöttek divatba, melyek innovatívak és mindegyik tartalmaz egy-egy különlegességet. Sőt. A klasszikusok újragondolása is szerepet kapott…

Egy színtelen lakkot mindenképp gyakran fogunk használni, mert nagyon jól kombinálható a glitterekkel, francia manikűrrel és a csíkokkal. Az idei év körömdivatjában szereplő trendek egyértelműen művészi alkotásnak számítanak.


Bemutatunk most 5 nagy 2016-os körömdivat stílust! Válassz kedvencet, próbáld ki!

  1. Francia manikűr újragondolva

A klasszikus francia manikűr sosem megy ki a divatból, az örök eleganciát képviseli, azonban idén egy kisebb csavarral fog hódítani!
A lényege, hogy a körömvégek klasszikus fehér színét átveszik a feltűnő színek, a púderrózsaszín alap helyett pedig színtelen alapot használunk.
Egyes előrejelzések szerint ez a divatstílus nem fog itt megállni. A színes körömvégek megbolondíthatóak mintákkal, formákkal, pöttyökkel!

french_nails_2016.jpg

  1. Nude árnyalatok

Azoknak, akik nem szeretik a feltűnő körömlakkokat ideális választás idén is a népszerű nude, pasztell árnyalat! Ezek a természetes, nude színárnyalatok leginkább rövid, félhosszú körmök esetén mutatnak a legjobban!

nude_2016.jpg

  1. Textúrák a körmön

Legyen az horgolt- vagy csipkeminta, a textúrákkal történő játék nagy divat lesz idén! Extra tipp: ne mindegyik köröm kapjon ugyanolyan mintázatot. Az is jó választás, ha csak az egyik körmünket díszítjük mintával, a többit egyszínűre, vagy ombre-hatásúra festjük.

texturalt_2016.jpg

  1. Csíkok, geometriai formák

Mondhatni az avantgarde stílushoz érkeztünk. Legyél művész, húzz egymással párhuzamos, merőleges, vagy keresztezett vonalakat a körmödön az alaptól eltérő, vagy fémesen csillogó lakkal, melytől egészen finom, elegáns hatású körmöket fogsz kapni, vagy használd bátran a geometriai formákat.

csikos_2016.jpg

  1. Sötét színű körmök

Félhosszú és hosszú körmökön is egyaránt jól mutatnak, akár díszítés nélkül is, önmagukban. A sötétebb színek bármelyike nagyon divatos lesz idén, már-már a feketébe hajló árnyalatok is. Extra tipp: ha mégis a díszítés mellett döntesz, akkor javasoljuk a színpigmentek, csillámok alkalmazását a körömvégeknél, átmenetesen!

sotet_arnyalatok_2016.jpg

Reméljük, tetszett az összefoglalónk, mely alapul szolgálhat ahhoz, hogy Te magad teremts ÚJ DIVATOT!

A lehetőségek tárháza végtelen, de a profi hatású munkához profi minőségű alapanyagok kellenek.

Nézd meg körömlakkjainkat, zseléinket, kiegészítőinket, készülj már most a nyári trendekre! 

crisnail_koromlakkok3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://tamacosmetics.blog.hu/api/trackback/id/tr598590052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása