Szépítkezz velünk!

TAMA Cosmetics

Így használj önbarnító spray-t

Ha sokáig szeretnéd élvezni az eredményét.

2016. július 09. - TAMA Cosmetics

marc_inbane_1.jpg

Nem szeretnél egész nyáron hófehér maradni, viszont tudod, hogy a napozás, szoláriumozás milyen bőrkárosító hatással bír?

Az önbarnítókban az a jó, hogy nem kell kitenned magad semmilyen káros hatásnak. Pikk-pakk megtanulható a legtökéletesebb felviteli módszere. 

És tudod mi a legjobb? Az, hogy mi forgalmazzuk Magyarországon azt a luxus minőségű önbarnító spray-t, ami egyedileg igazodik a felhasználó bőréhez, a legtökéletesebb eredményre fókuszálva. 

 

 

Mindenek előtt…

 

  • Egyénileg eltérő lehet a barnulás mértéke és milyensége.
     
  • Ha felvitted a barnítót, pár óra múlva éri el a maximális eredményét, hiszen fokozatosan fejti ki a hatását. (Ez a bőrbe nem szívódó barnítók esetén nem igaz természetesen)

 

Tippek a tökéletességért

 

  • Mivel kell pár óra a hatás kiteljesedéséért, ezért a legjobb, ha este használod a barnítót. Szerencsére a Marc Inbane önbarnító spray rekordgyorsaságú száradási idővel rendelkezik, ami még jobban lerövidíthető hajszárító használatával. Összességében a teljes testfelület barnítása nem vesz el több időt száradással együtt, mint 15 perc.
     
  • Legyen stratégiád azzal kapcsolatban, hogy hol kezded el és hol fejezed be a barnítást.
     
  • Használd a Marc Inbane Fekete arcradírját barnulás előtt, mert az eredmény sokkal tartósabb lesz, ha eltávolítod az elhalt bőrsejteket a felhámról.

 

Tippek a bakik elkerüléséért

 

  • Előfordulhat, hogy néhány terület könnyebben beszívja az önbarnítót. Mindenképp tapasztald ki már a legelső használatnál, hogy neked hol barnul könnyebben a bőröd, így oda a későbbiekben sokkal kevesebb barnítót kell csak használnod. (Jellemzően könnyen barnuló területek: arc, nyak)
     
  • Ha az arcod barnítása közben foltos lesz az eredmény a rétegelt felvitel miatt, a Marc Inbane ecsettel korrigáld.
     
  • Ha a kézfejed barnítod, úgy lesz a legegyenletesebb az eredmény, ha úgy használod a barnítót, mintha kézkrém lenne. Miután kész vagy a művelettel, a tenyeredről jól itasd le, vagy mosd le. Jó szolgálatot tehet ilyenkor egy szappanos törölköző.
     
  • Marc Inbane kesztyűvel nagyban megkönnyíted az egyenletes eloszlatást főleg nagy felületeknél, mint pl. a láb, vagy a kar.

 


Ezeket a tippeket és trükköket követve nagyon nagy eséllyel lesz olyan gyönyörűen tengerparti barnaságú bőröd, mint a leghíresebb divatbemutatók modelljeinek. Az első használat a tapasztalásról fog szólni, akkor meg fogod tudni, melyik a legjobb legkényelmesebb felviteli technika számodra. A Marc Inbane önbarnító spray a legtermészetesebb eredményt garantálja. Próbáld ki, tetszeni fog! :)

Nézd meg az alábbi videót, ahol láthatod is, hogy kell az önbarnítót magadra fújni:

A bejegyzés trackback címe:

https://tamacosmetics.blog.hu/api/trackback/id/tr108868354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása