Szépítkezz velünk!

TAMA Cosmetics

Gyönyörű napbarnított bőrszín, káros UV-sugarak nélkül!

A legjobb alternatíva a nyaraláskor megszerzett barna bőr eléréséhez...

2016. április 06. - TAMA Cosmetics

 

minbane18.png

 

A kevés napsütéses órák száma és a rohanó életmód megnehezíti, hogy egész évben fenntartsuk az egészséges, napbarnított bőrszínünket. Ha pedig van lehetőségünk végre napozni, akkor a káros UV sugarakkal is meg kell birkóznunk. 

 

De végre Magyarországra is megérkezett a MARC INBANE barnító spray, amivel biztonságosan és egészséges módon tudod egész évben fenntartani a nyaralás után megszerzett lebarnult bőr árnyalatát magadon mindenféle sárga, narancssárga tónus nélkül.

Sokan közülünk azért nem mernek barnítóspray-t használni, mert félnek (hozzáteszem jogosan!) attól, hogy úgy fognak kinézni utána, mintha túlzott sárgarépaevő kúrán lettek volna. A sárga, narancssárga tónus valóban nem a legszebb látvány és sok márkánál valóban megtalálható ez a kedvezőtlen "mellékhatás".

marc-inbane-natural-tanning-spray.jpg

 

A MARC INBANE márka azért jött létre, hogy a lehető legtermészetesebb napbarnított árnyalatot adja a bőrünknek hosszan, akár 5-7 napon keresztül, egyetlen kezelés által.  

  • Egészséges, biztonságos
  • Használata könnyű
  • Gyorsan szárad, csíkmentesen fed
  • 5-7 napig tart a hatása
  • Minden bőrtípusra ajánlott, valamint az egész testfelületre
  • Egy flakon spray akár 60 alkalomra elegendő arc- és nyakbarnításhoz
  • Egyenletes és természetes eredményt produkál, elkerülve a "sárgarépa" effektust
  • Tápláló összetevőkkel dúsítva készült (Aloe Vera & Gingko)
  • A barnulás káros UV sugarak és leégés nélkül érhető el

 

marc_inbane_szett.jpg

 

Ha még soha nem használtál barnító spray-t, akkor kezdd a legjobbal! A MARC INBANE már több mint 70 országban bizonyított és most arra vár, hogy a Magyar hölgyek is megismerjék! Tökéletes az év minden napján a hétköznapokra, elegáns alkalmakra, esküvőre, fotózásra, divatbemutatóra, stb...

Ez a kis rövid film megmutatja hogyan kell használni a barnító spray-t:

A MARC INBANE április 18-án fizikailag is megérkezik a Tama Cosmetics boltokba, de előrendeléseket addig is le lehet adni.

Weboldal

Facebook oldal

marc_inbane_1.jpg

Lássunk néhány előtte-utána fotót

A bejegyzés trackback címe:

https://tamacosmetics.blog.hu/api/trackback/id/tr1008573554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása