Szépítkezz velünk!

TAMA Cosmetics

Gondot okoz szőrtelenítés után a kipattogzott, érzékeny bőr? Így kerüld el!

Szőrbenövés és kipattogzás nélküli simaság 2 lépésben!

2016. június 15. - TAMA Cosmetics

gyanta_header.png

 

Neked is gondot okoz szőrtelenítés után a kipattogzott, érzékeny bőr? Így kerüld el!


Sokan tapasztalják gyantázás után azt a kellemetlen jelenséget, hogy a szőrszálak benőnek, kipattogzik a bőr, piros pöttyök jelennek meg rajta.

Ez nem csak esztétikai problémát jelent, hanem nagyon zavaró és kellemetlen, égő viszkető érzést is produkál.

intim_gyanta2.png

A Depiléve gyantázásban az a jó, hogy a lehető legérzékenyebb bőrűek is bátran, nyugodtan használhatják, a fájdalommentes és tükörsima eredmény garantált. Ez az, ami felturbózza majd a magabiztosságunkat, hiszen nem kell azon aggódnunk, hogy már megint, extrém gyakran szőrteleníthetünk, vagy szúrnak a kibújt erős szőrszálak, mint ahogy borotválkozáskor ezt tapasztalhatjuk. 

Ne zavarjanak a szőrszálak nyaraláskor, strandoláskor, a nyári szabadság, szünidő alatt, amikor testünk egyébként is a legfedetlenebb az év során. Fontos számodra mindez? Akkor most bemutatjuk a MEGOLDÁST!


1. lépés - Gyantázás az intim területeken

Depiléve Intim gyanta

Kifejezetten az intim testrészek szőrtelenítésére kifejlesztett gyanta, lehúzócsík nélkül használható.

A védő és hidratáló hatású kakaóvaj, valamint a nyugtató hatású zabolaj tartalmának köszönhetően kitűnően használható az extra érzékenységgel rendelkező bőr szőrtelenítésére.




 

 

2. lépés - Utókezelés a szőrbenövés, kipattogzás ELLEN!

Depiléve Folisan Intim Roll-On

A készítmény alkalmazásával kimagasló eredményt lehet elérni a bőr alá benőtt szőr és gyantázás vagy borotválkozás után gyakran fellépő bőrirritáció kezelése terén, így elkerülhető a kipattogzott, piros pöttyös bőr.

Gyantázás után az eredmény hosszan tartóan puha, sima és bársonyos lesz, a szőrszálak pedig nem fognak megerősödni, benőni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamacosmetics.blog.hu/api/trackback/id/tr138811686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása