Szépítkezz velünk!

TAMA Cosmetics

A szomjas bőr megmentője

Így kerüld el a rugalmatlan és feszítő-, viszkető bőr kellemetlen érzését! Olvass tovább...

2016. július 07. - TAMA Cosmetics

Úgy érzed, bőrödnek szüksége van egy alapos hidratálásra, mert veszített rugalmasságából?

Az extrém időjárási körülmények, mint a nyári forróság és égető napsütés, vagy a tenger-, uszoda-, tavak vizei könnyen a bőr kiszáradásához vezethetnek, ráadásul 25 éves kortól a bőr természetes hidratáló mechanizmusai csökkennek, így alapvető fontosságú a hidratálás biztosítása olyan kozmetikai összetevőkkel, melyek passzív és aktív módon is kifejtik hatásukat. 

Az ANESI két  FORRADALMI összetevővel éri el, hogy a száraz, és extrém száraz bőr hidratált, fényes és ragyogó legyen szinte azonnal:

 

☆ 3D Hydra APS: Új generációs hatóanyag a bőr mélyhidratálásához. Be tud hatolni a bőr legmélyebb rétegeibe és 3 dimenziós hidratálást biztosít.

☆ Celldetox®: Méregtelenítő hatású, természetes hatóanyag. Serkenti a sejtszintű anyagcsere rendszert, javítja a bőr szerkezetét és megjelenését, tisztábbá és ragyogóbbá téve a bőrt.

 

Ezek az összetevők sok más aktív komponens mellett megtalálható minden AQUA VITAL termékben, mint amilyen az extrém száraz bőrre javasolt ANESI Aqua Vital Creme Confort és a mélyhidratáló ANESI Aqua Vital Creme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tamacosmetics.blog.hu/api/trackback/id/tr168868386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása